Hinnasto

 

Yhteydenotot sähköpostitse salli@laumala.fi
 

Kaikki tiedustelut sekä koulutus- ja hoitopaikkavaraukset hoidetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Laumalan tiivis päiväohjelma on täynnä koulutuksia, hoitokoirien lenkityksiä ja asiakkaiden kanssa keskustelua. Ollessamme varattuna emme pysty vastaamaan puhelimeen. Sähköpostilla tavoittaa parhaiten.


Käytöskoulutuksen kartoituskäynti

Ennen käytöskoulutusta järjestettävä 1,5h mittainen käynti, jolla selvitetään ongelmien syyt ja koiran luonneominaisuudet sekä käydään keskustelu tulevasta koulutuksesta. Kartoituskäynnillä myös arvioidaan, saadaanko koulutuksella aikaan toivottuja tuloksia. Tuloksettomaan koulutukseen ei kannata ryhtyä.

80€

Käytöskoulutus, kolmen kerran kurssi

Koiran ongelmallista käytöstä lähdetään useimmiten korjaamaan kolmen käyntikerran kurssilla. Kaikkien koulutusten tavoitteena on, että viimeisellä koulutuskerralla koiran käytösongelmissa on tapahtunut selvä muutos toivottuun suuntaan. Koulutukset kuitenkin toteutetaan yksilöllisesti, joten poikkeuksia koulutuskäyntien määrässä ja hinnassa on.

260€

Penturyhmäkurssit

Ryhmäkurssi sisältää neljä 1,5h mittaista koulutuskäyntikertaa.

140€

Pentujen yksityistunnit

Yksityisten pentutuntien sisältö räätälöidään tarpeiden mukaisesti.

60€

Pentutestit

Pentutestauksen hinta määräytyy pentujen määrän sekä matkakulujen mukaan.

15-25€ / pentu

Mejä-kurssit

Pienryhmille järjestettävien mejä-alkeiskurssien kesto on 3-5 tuntia koirien määrästä riippuen. Kurssi pidetään yhtenä päivänä.

60€ / koirakko

Hoitolapalvelut

Hoitokoiran vuorokausimaksu. Lyhin laskutettava hoitoaika on 2 vuorokautta hoidon pituudesta riippumatta. Toisesta saman perheen koirasta samassa huoneessa veloitus on 13€ / vuorokausi. Yli viikon mittaisista hoidoista saa 10-20% alennusta laskun loppusummasta (mitä pidempi hoito, sitä isompi alennusprosentti).

27€ / vrk