Ajankohtaista

Syyslomaviikkojen hoitovarauskalenteri täyttyy vauhdilla. Tällä hetkellä tilaa on enää Iin hoitolassa yhdelle koiralle pe-su 21.-23.10. sekä niin ikään yhdelle koiralle pe-su 28.-30.10. Vielä siis ehtii saada koiralle pariksi päiväksi syysloman hoidon, paikkaa tarvitsevien kannattaa olla nopeita!

Miksi koirani vetää remmissä ja rähjää muille koirille? Miksi ongelmallinen koiran käytös ei sitkeistä yrityksistä huolimatta korjaannu? Onko johtajuuskäsite aikansa elänyt? Näitä ja lukuisia muita kysymyksiä on tilaisuus esittää ongelmakoirakouluttajalle yleisötilaisuudessa Raahessa lauantaina 26. maaliskuuta.

Alle puolen vuoden ikäisille pennuille suunnatut ryhmäkurssit pyörivät Iissä koko kevään. Ryhmäkurssikerrat ovat sunnuntaisin klo 13-15. Parhaillaan on käynnissä ilmoittautuminen 27.3. alkavalle ryhmäkurssille. Ryhmään mahtuu enintään viisi koirakkoa, joten pidäthän kiirettä jos haluat mukaan!

Käytöskoulutuksen jo käyneille koirakoille järjestetään pitkin kevättä ohjattuja ryhmätreenejä sekä laumalenkkejä Iissä. Ryhmätreeneissä hiotaan koirien hallintaa erilaisten häiriöiden alla sekä hihnassa että vapaana. Laumalenkeillä puolestaan kuljetaan maastossa kaikki koirat vapaina, jolloin omistajilla on tilaisuus päästä näkemään koirien...

Laumalan mejä-alkeisopetukseen voi varata ajan joko itselle yksityiskäyntinä, tai kimppakurssina kavereiden kanssa, tai esimerkiksi omille kasvateille hauskaksi ryhmätreenipäiväksi. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla lainkaan!