Ajankohtaista

Kesälomakauden ollessa lopuillaan on loistava ajankohta suunnitella seuraavia lomia. Pääkaupunkiseudulla ja useimmissa Etelä-Suomen kunnissa koulujen syyslomaa vietetään viikolla 42 - eli sehän on melkein ihan kohta!

Läyliäisten toimipiste on nyt avoinna lyhyitä katkoksia lukuunottamatta koko loppuvuoden. Hoitopaikkoja ja koulutuskäyntiaikoja voi varailla sähköpostitse. Tervetuloa, Etelä-Suomen asiakkaat!

...ja sitä myöten myös monenlaiset lomareissut ja -riennot! Olethan muistanut varata koirallesi hoitopaikan?
Laumalan Iin toimipisteessä on vielä tilaa talvilomaviikkojen ympärillä. Joka vuosi kuitenkin tulee viime tingan kyselyjä kalenterin ollessa jo täysi, joten hoitopaikka kannattaa varata pian!

Syyslomaviikkojen hoitovarauskalenteri täyttyy vauhdilla. Tällä hetkellä tilaa on enää Iin hoitolassa yhdelle koiralle pe-su 21.-23.10. sekä niin ikään yhdelle koiralle pe-su 28.-30.10. Vielä siis ehtii saada koiralle pariksi päiväksi syysloman hoidon, paikkaa tarvitsevien kannattaa olla nopeita!

Miksi koirani vetää remmissä ja rähjää muille koirille? Miksi ongelmallinen koiran käytös ei sitkeistä yrityksistä huolimatta korjaannu? Onko johtajuuskäsite aikansa elänyt? Näitä ja lukuisia muita kysymyksiä on tilaisuus esittää ongelmakoirakouluttajalle yleisötilaisuudessa Raahessa lauantaina 26. maaliskuuta.

Alle puolen vuoden ikäisille pennuille suunnatut ryhmäkurssit pyörivät Iissä koko kevään. Ryhmäkurssikerrat ovat sunnuntaisin klo 13-15. Parhaillaan on käynnissä ilmoittautuminen 27.3. alkavalle ryhmäkurssille. Ryhmään mahtuu enintään viisi koirakkoa, joten pidäthän kiirettä jos haluat mukaan!

Käytöskoulutuksen jo käyneille koirakoille järjestetään pitkin kevättä ohjattuja ryhmätreenejä sekä laumalenkkejä Iissä. Ryhmätreeneissä hiotaan koirien hallintaa erilaisten häiriöiden alla sekä hihnassa että vapaana. Laumalenkeillä puolestaan kuljetaan maastossa kaikki koirat vapaina, jolloin omistajilla on tilaisuus päästä näkemään koirien...

Laumalan mejä-alkeisopetukseen voi varata ajan joko itselle yksityiskäyntinä, tai kimppakurssina kavereiden kanssa, tai esimerkiksi omille kasvateille hauskaksi ryhmätreenipäiväksi. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla lainkaan!