Pentukoulutukset

Miten ryhdyn rakentamaan hyvää suhdetta ja toimivaa kommunikointia pennun kanssa?
Arjessa miellyttävä, hyväkäytöksinen ja helppo koira, harrastuksissa toimiva tykki - kuinka se on mahdollista? Millainen juuri minun pentuni on luonneominaisuuksiltaan, ja miten kyseisen pennun kanssa pitäisi arjessa toimia?

Kaikkiin näihin kysymyksiin löytyy vastaus Laumalan penturyhmäkurssilta tai -yksityistunneilta. Pennun tapakasvatusta käydään läpi keskustelemalla ja kyselemällä, ja lisäksi arjen perusasioita, kuten hihnassa kulkemista, luoksetuloa ja hoitotoimenpiteiden sujumista treenataan käytännössä ja "kädestä pitäen" pentujen kanssa.

Hyvän ja luottamuksellisen suhteen rakentaminen on toimivan koira-arjen tärkein kulmakivi. Hyvä suhde perustuu toimivaan kommunikointiin, joka ei rakennu vain herkkujen tai lelujen varaan. "Temppuja" tai lajiharrastuksia ei Laumalan pentukoulutuksissa kuitenkaan unohdeta - kun suhde ja arkikäytös on kunnossa, on koiran kanssa harrastaminenkin mukavaa!

Penturyhmäkurssi sisältää neljä erillistä puolentoista tunnin mittaista koulutuskäyntikertaa.

Pentuyksityistunneille voi varata ajan tilanteen ja tarpeen mukaan; joskus avaimia toimivaan arkeen saattaa löytyä jo yhdellä yksityistunnilla, joskus yksityistunteja voi tarvita useampia.

Penturyhmäkurssit ja -yksityistunnit on suunnattu alle puolen vuoden ikäisille pennuille.