Mejä -lajiintutustumispäivä 13.4. ***siirretty lumentulon vuoksi!

02.04.2024

***Etelään saapunut takatalvi siirsi suunnitelmia. Seurailemme tilannetta ja uusi ajankohta asemoidaan kalenteriin mahdollisimman pian!

Nyt on tilaisuus päästä tutustumaan mejään sekä teoriassa että käytännössä! Päivän aikana käydään läpi tärkeimmät asiat mejän teoriasta, sen jälkeen siirrytään maastoihin käytännön jäljentekoon sekä koirien jälkisuorituksiin. Lajiintutustumispäivä on suunnattu aloitteleville harrastajille, täysimittaisia jälkiä emme koirille tee.

Halukkaille on mahdollista toteuttaa myös laukauksensietotesti.

Lauantaina 13.4. mejä-päivä alkaa klo 12, ja hommia lopettelemaan pääsemme arviolta noin klo 16-17. Paikkana on Lopen Läyliäinen.

Koirakkopaikkoja on 5, lisäksi koirattomia kuunteluoppilaita mahtuu mukaan 10. Koirakkopaikan hinta 30€, koiraton kuunteluoppilas 15€.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse salli@laumala.fi


PS. Jos et pääse paikalle mutta mejä kiinnostaa, tsekkaa verkkokaupastamme mejä-etäkurssi! Täysin omaan tahtiin tutustuttava itseopiskelumateriaali on lajiin syventävä, tuhti 54-sivuinen asiapaketti. Etäkurssin käyneillä on myös oma fb-ryhmä, jossa kysellään, keskustellaan ja jaetaan treenivideoita. Tervetuloa mukaan!