Kevään mejä-kurssit nyt varattavissa!

21.02.2022

Laumalan mejä-alkeisopetukseen voi varata ajan joko itselle yksityiskäyntinä, tai kimppakurssina kavereiden kanssa, tai esimerkiksi omille kasvateille hauskaksi ryhmätreenipäiväksi. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla lainkaan!

Laumalan mejä-alkeisopetus antaa koirakolle eväät treenata itsenäisesti ilman erillistä ohjausta aina AVO-luokan kokeeseen osallistumiseen asti. Mejä-alkeiskurssipäivä on siis lajin todellinen tehopaketti!

Kausi käyntiin lumien sulettua

Mejä-alkeiskurssit järjestetään omissa maastoissamme Pohjois-Iin Laitakarissa. Alkeiskurssin kesto on yhden koiran kanssa noin kaksi tuntia, 2-6 koiran ryhmäkurssit kestävät 3-5 tuntia. Kurssi sisältää teoriaosuuden, jäljenteon maastoon, jokaisen koiran jäljestämissuorituksen sekä sanallisen loppuyhteenvedon. Lisäksi halukkailla on mahdollisuus laukauksensiedon testaamiseen. Kurssiin sisältyy aina myös kahvit ja pientä purtavaa, koska mejä-maastoissa tarpoessa tulee nälkä!

Alkeiskurssin hinta on 60€ / koirakko.

Kevään ja kesän 2022 mejä-kurssiajat ovat nyt varattavissa, ja niitä asemoidaan kalenteriin 7.5. eteenpäin. Varsinkin viikonloput täyttyvät hyvissä ajoin etukäteen, joten etenkin ryhmäkursseja haluavien kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä!

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse salli@laumala.fi.