Penturyhmäkursseille ilmoittautuminen käynnissä!

23.02.2022

Alle puolen vuoden ikäisille pennuille suunnatut ryhmäkurssit pyörivät Iissä koko kevään. Ryhmäkurssikerrat ovat sunnuntaisin klo 13-15. Parhaillaan on käynnissä ilmoittautuminen 27.3. alkavalle ryhmäkurssille. Ryhmään mahtuu enintään viisi koirakkoa, joten pidäthän kiirettä jos haluat mukaan!

Penturyhmäkurssilla treenataan ja käydään läpi toimivan koira-arjen perusasioita, kuten vetämätöntä ja miellyttävää hihnassa kulkemista, luoksetulokutsun tottelemista ja hoitotoimenpiteiden sujuvaa suorittamista. Siihenkin omistajat saavat ohjeita, kuinka nilkkaan uppoavien pennun naskalihampaiden, tai esimerkiksi ohiajavien autojen perään syöksähtelyn kanssa olisi hyvä toimia. Käytösongelmien parasta ennaltaehkäisyä on se, että asiat koiran kanssa lähtevät oikeille raiteille heti alkumetreistä lähtien!

Jokaisen yhteistyöhaluisen, tottelevaisen, hyväkäytöksisen ja lajiharrastuksissa innokkaasti toimivan koiran takana on hyvä ja toimiva suhde omistajaan. Toisinaan kuitenkin pennun ja omistajan välillä vallitsee turhauttava "rikkinäinen puhelin", kun pentu ja omistaja eivät ymmärrä toisiaan. Hyvää suhdetta on vaikea rakentaa, jos kommunikointi tökkii!

Penturyhmäkurssilla opit myös, millainen juuri sinun pentusi on luonneominaisuuksiltaan, ja kuinka luottamuksellinen suhde sekä toimiva kommunikointi rakentuu juuri sinun pentusi kanssa.

Penturyhmäkurssi sisältää neljä erillistä 1,5 tunnin mittaista koulutuskäyntikertaa. Kurssin hinta on 140€.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse salli@laumala.fi. Seuraavalle kurssille otetaan ilmoittautumisia vastaan 19.3. asti.